HTML

Miért éri meg Karbon kreditet vásárolni?

2011.07.13. 12:29 idogger

 2005-ben vezette be az ENSZ a kreditrendszert. 2005-től szinte a semmiből 5 év alatt 2010-ig 175 milliárd eurós piac alakult ki. A karbon kredit piac forgalma a kőolaj piacának a duplájára nőhet csak a 2010-es években.

Az olaj piac jelenleg 1500 milliárd eurós forgalmat bonyolít, tehát 9 éven belül a karbon kredit piac egy 3000 milliárd eurós piaccá fejlődik, ami az emberiség történelmének talán legnagyobb üzleti lehetőségét is jelenti egyben.

Szakmai előrejelzések szerint a karbon kredit piac lesz a világ legnagyobb nyersanyagpiaca és mindenidők legnagyobb piacává válhat. Az benne a nagy jelentőségű, hogy szinte kockázatmentes, mert az ENSZ folyamatos csökkentése miatt egyirányba megy felfelé. 

Az önkéntes kredit rendszer bevezetésénél 2005-ben a kis tőkével rendelkező magánszemélyek még nem tudtak hozzáférni ehhez az új pénzügyi termékhez. Csak a nagytőkével rendelkező befektetők, vagy befektetői csoportok vehettek  részt benne. 

2011. januárjától már minden átlagember számára elérhető kis tételben a karbon kredit vásárlás. Mivel ez egy most induló üzletág, lehetőséged van döntened arról, hogy mikor szeretnéd kivenni a részed belőle. A legelején, vagy vársz, míg nagyon sokan meggazdagszanak előtted. Az időzítésnek itt is rendkívül fontos szerepe van.

Szeretnél gyorsan dönteni, de kellene hozzá további információ? Nézd meg a www.karbonkreditek.com weboldalt, ahol válaszokat kapsz erről a  kereskedelemről. Valamint arról is, miért kellett bevezetni, miért kell, hogy minden ember megismerje és részt vegyen benne.

Szólj hozzá!

Címkék: piac ensz olaj karbon kredit

A bejegyzés trackback címe:

https://karbonkredit.blog.hu/api/trackback/id/tr313063133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása